Wat een feest bij “Warmteservice”!

Alweer een klapper van een event voor Warmteservice.

Het bedrijf met meer dan 60 vestigingen die alle bekende merken CV ketels, radiatoren, vloerverwarming, convectorputten, sanitair en dakbedekking verkopen tegen vaste lage prijzen. Het event werd gehouden in Hotels van Oranje te Noordwijk.

De zaal was schitterend gedecoreerd en ook alle personeelsleden hadden zich voor deze speciale eindejaars editie mooi uitgedost. Er werd genoten van een heerlijk diner en tijdens het diner mochten wij crooner en jazzy songs brengen waarbij uiteraard de X-mas carols niet ontbraken. Na het diner gaven wij anderhalf uur lang een high energy concert. Wat een swingend feest was het! De dansvloer was non-stop gevuld.

Na ons optreden volgden:  Anita Meyer, New Timeless, Tino Martin, John West en Lange Frans. Allemaal artiesten uit de “stal” van een van de beste artiesten bureaus van Nederland  Rocket Agency & Events.  Rocket Agency & Events tekende ook voor de perfecte organisatie van het event. Zoals altijd liep alles op rolletjes omdat de organisatie wederom strak was! Iedereen super bedankt! Wij gingen met een voldaan gevoel huiswaarts.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG