Sonny’s Inc. Live in Laren op het culinair event Lekker Laren 2013

Eerste editie culinair festival Lekker Laren groot succes…!

Van donderdag 22 augustus tot zondag 25 augustus 2013 stond de eerste editie van culinaire festival Lekker Laren gepland.

Concept

Deelnemende restaurants of aanverwante organisaties presenteerden zich vanuit een gezamenlijk culinair platform. Naast een hoop gezelligheid en de vele bijzondere ervaringen konden bezoekers van Lekker Laren nieuwe restaurants spotten en deze beoordelen aan de hand van uiteenlopende kleine gerechtjes. Deze werden tussen de Є4,50 en maximaal Є7,50 verkocht.

Lekker Laren richt zich op zowel de zakelijke- als particuliere doelgroep. Hiervoor organiseerden wij op de donderdag een Businessavond op vrijdag de thema-avond “Bubbles on Friday”, op zaterdag het traditionele concert “Sonny’s Inc. live in Laren” en op zondag een gezellige Familiedag.

Zowel Lekker Laren als het concert van Sonny’s Inc. waren gratis toegankelijk.

Entertainment

Naast het traditionele concert van de succesvolle Gooise entertainmentband Sonny’s Inc. stond er alle dagen uiteenlopend klein en groter bekend entertainment geprogrammeerd. Hiervoor werden twee podia ingericht.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie de website van Lekker Laren (www.lekkerlaren.nl).

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG