‘MAMBO ITALIANO’ by Sonny’s Inc. Big Band

Sonny’s Inc. Big Band klaar voor de zomer met Mambo Italiano

Trots zijn wij op het resultaat van de nieuwe videoclip die we gemaakt hebben, na goede voorbereidingen in de eigen studio’s hebben we in de Green screen  Studio’s een leuke clip gemaakt onder  leiding van Nils Oldewelt van videoproduktiebedrijf Clipforce.

Het resultaat mag er zijn, onze kersverse pianist Sander Tournier heeft het arrangement gemaakt op de klassieker Mambo Italiano, Ramon Braumuller heeft de drums bas en percussie voor zijn rekening genomen en David Rockefeller heeft het fantastische blazersarrangement geschreven. De gitaar en mandoline is door Job Kaihatu ingespeeld en de zeer prettig klinkende koortjes zijn door Sonny’s Angel Gaby Kaihatu ingezongen. De dame in de video is Erica Groeneveld ook bekend als Erica Greenfield en haar song “Dear Hugh”. Mambo italiano wordt ook gezongen door Gerard Darmon en Dean Martin.
De wereld draait door

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG