Verkiezingen van de ” Hulpverlener van het jaar 2012 “

Sonny’s Inc. speelt op award uitreiking

Op vrijdag 25 mei 2012 speelde Sonny’s Inc. op de verkiezingen van de ” Hulpverlener van het jaar 2012 ”

De uitreiking werd gehouden in vakantiepark Het Loo in Oldebroek. In totaal 173 brandweerlieden, ambulancemedewerkers en politieagenten streden mee om de titel Hulpverlener van het Jaar. Zij waren aangedragen door familieleden, collega’s of kennissen.

Een jury heeft zich over alle inzendingen gebogen en het deelnemersveld uiteindelijk uitgedund tot drie: de Rotterdamse ambulancebroeder Teunis Vroegindeweij, de Waalwijkse brandweerman Hans van Boxtel en Ton van Geldrop van de Harderwijker politiemacht.

Hulpverlener van het jaar 2012 2De reden dat de laatstgenoemde in de prijzen viel, is volgens de jury vanwege een bijzonder heldendaad die Van Geldrop afgelopen september heeft verricht. De politie kreeg 5 september een melding dat bij het treinstation van Putten een jongen op het spoor stond die zelfmoord wilde plegen. Van Geldrop is er direct op uitgetrokken en is richting de suïcidale jongeman gesneld, waarbij hij zelf nog ten val kwam en gewond raakte, en heeft het leven van de jongen weten te redden.

De jury vond deze actie reden genoeg om Van Geldrop uit te roepen tot Hulpverlener van het Jaar 2012.

Het was een leuke middag/avond waarbij de gasten van harte welkom werden geheten door de Small Bigband Sonny’s Inc. en presentatrice Dieuwertje Blok. Dit werd gevolg door een spectaculair optreden van geluidenkunstenaar “Niek Boes”

Met de Small Bigband Sonny’s Inc. introduceerden wij Classic Crooner friend Peter Douglas en de gasten werden meegenomen naar de good old times van Frank Sinatra. Na de heerlijke barbeque die buiten verzorgd werd door het zonnige weer was het tot slot nog ruim een half uur swingen op latin en disco tunes van Sonny’s Inc. ondersteund door goede street dancers op de dansvloer.

Het was een mooie en prachtige middag en we kijken weer terug op een geslaagd evenement

Wij feliciteren de Heer Ton van Geldrop van harte met zijn titel: Hulpverlener van het jaar 2012

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG