HOTEL DE KLEPPERMAN

EVENEMENTENLOCATIE

Hoevelaken; het geografische middelpunt van Nederland. Gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug nabij Amersfoort, een stad met allure. Drie Zuid-Veluwse boerderijen vormen het decor van dit sfeervolle en karakteristieke hotel. De ongerepte natuur en pittoreske dorpjes in de omgeving en het gezellige Amersfoortse winkelcentrum zorgen voor een geslaagd weekend of geweldige vakantie. Lekker tafelen kunt u in Eethuys 't Backhuys. Voor totale ontspanning of sportieve inspanning zit u in Hotel De Klepperman helemaal goed in het Beauty & Wellness Centre.

Faciliteiten hotel

Sfeer van weleer. De 79 moderne deluxe hotelkamers  zijn royaal, modern en het summum van goede smaak. Gezellig dineren? In Eethuijs ’t Backhuijs geniet u van de Oud Hollandse sfeer en laat u zich culinair verrassen.

Activiteiten omgeving Amersfoort

Historisch Amersfoort, Zeist en Domstad Utrecht. Steden die tot de verbeelding spreken en uw bezoek meer dan waard zijn. De stadse levendigheid en de karakteristieke, dorpse hotelomgeving zorgen voor een bijzonder afwisselend verblijf. Ga fietsen of wandelen òf leg uzelf in de watten in het Clarins Wellness Centre: Een ontspannend hydromassage-bad, verzorgende lichaamspakking, verkwikkende sauna of verfrissend bruisbad laden uw batterij weer helemaal op!

Highlights Hotel De Klepperman

  • centraal gelegen nabij Amersfoort en Utrecht
  • recentelijk gerenoveerde hotelkamers
  • uitstekende restaurant
  • Beauty & Wellness Centre waar met Clarins producten gewerkt wordt

Klik hier voor trouwlocatie Bilderberg Hotel De Klepperman

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG