Topfeest in Goirle met Sonny’s Inc. unplugged

Verjaardagsfeest Karin

Op 01 december 2012 speelde Sonny’s Inc. op het bijzondere verjaardagsfeest van Karin, wij speelden op het mooie landgoed te Goirle, een uniek stukje van Brabant.

Het feest werd gehouden in de spectaculaire villa van Karin en haar echtgenoot, aan het huis was een mooie bedoeienentent geplaats, alles was perfect en smaakvol gedecoreerd.

Sonny’s Inc. Unplugged
Op speciaal verzoek speelden wij met onze unplugged Sonny’s Inc. formatie bestaande uit cajón (als vervanging van de drums), basgitaar, gitaar, piano en ikzelf als vocalist en entertainer.

Het was een heerlijke avond met Bourgondische leuke Brabanders die echt van een feestje houden. Er werd volop meegezongen en genoten van de muziek die wij brachten op minimaal geluidsniveau.

Laag geluidsniveau en kleine ruimte
Sonny’s Inc. is tegenwoordig ook te boeken als unplugged formatie, deze formatie is zeer geschikt als de ruimte beperkt is en het geluidsniveau beperkt gehouden moet worden.

De unplugged formatie is al enkele malen ingezet voor huiskamerconcerten. De intimiteit en het verrassende akoestische karakter van de muziek wordt als zeer prettig ervaren. Voor meer info kunt u Marleen op kantoor bellen en vragen naar de diverse mogelijkheden. Tel: 035 5382811

Sonny's Inc. Unplugged

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG