Feest VieCuri in Theater Maaspoort Venlo

Imposant event georganiseerd door Zento

Op zaterdag 09 november 2013 speelde Sonny’s Inc. met de grote formatie op het imposante event van Medisch centrum VieCuri. Na een jaar van voorbereidingen, brainstormen en veel overleg met de projectleider van VieCuri, de evenementenmanagers van Theater de Maaspoort en de heren van evenementenburo ZENTO uit Roosendaal was iedereen er helemaal klaar voor.

De hele Maaspoort zag er op 09 november betoverend uit, in iedere ruimte konden de gasten een andere sfeer, maar ook ander eten proeven. Ruim 1800 gasten werden feestelijk onthaald in Theater de Maaspoort te Venlo.

Sonny’s Inc. stond in de hoofdzaal als slotact in een ruim uur durend concert werd de zaal plat gespeeld en werd er gefeest naar hartelust, samen met onze DJ/VJ Vince wisten wij de gasten visueel en muzikaal te vermaken. Hulde en dank gaat uit naar het evenementenburo Zento die een knap staaltje organisatiewerk liet zien.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG