“The Food Business Forum”

Cies The Food Business Forum in Fifteen

Op 23 oktober 2006 speelde Sonny’s Inc. voor “”The Food Business Forum”. Het was een internationaal congres voor mensen die aktief zijn in de food sector.

Aan het einde van de dagwas voor het hele gezelschap een diner en feestavond georganiseerd in het trendy restaurant Fifteen. Fifteen Amsterdam is een nieuw restaurant, gebaseerd op het succesvolle concept van Jamie Oliver’s Restaurant Fifteen in Londen. Dit restaurant is vier jaar geleden gestart en heeft zichzelf bewezen in de markt.

Fifteen Amsterdam is een restaurant met meer dan 200 couverts. Het restaurant is gelegen aan het Jollemanhof 9, een nieuw en dynamisch gebied in Amsterdam, waar wonen en werken optimaal wordt gecombineerd. Het waswerkelijke een knalfeest in het restaurant, leuk ook om van de manager van het restaurant te horen dat ze nog niet eerder met zulk muzikaalprofessionalismegeconfronteerd waren. Het feest was gesponsord door Unilever en was uitstekend georganiseerd door Élite DMC.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG