Sylvester party in Largo Dox

Sylvester party in Largo Dox

Op Oud en Nieuwjaarsavond speelde Sonny’s Inc. op een hele leuke locatie in België. Net buiten het centrum van Turnhout, mooi aan de oever van het Kempisch kanaal, bevindt zich Largo Dox.

Dit restaurant verzorgt feesten, klein of groot, en dit tot in de kleinste details. Zowel voor privédoeleinden als voor zakelijke gebeurtenissen zijn zij de ideale partner!
Wanneer u Largo Dox betreedt, wordt u direct overvallen door een aangename, gezellige en trendy sfeer. Sonny’s Inc. was gecontracteerd door 3 families die zin hadden in een stijlvolle Sylvesterparty.
De combinatie van Largo Dox en Sonny’s Inc. zorgde voor een weergaloze sfeer. De hele avond en nacht werd er geswingd op de muziek van Sonny’s Inc. Oudere en jongere gasten iedereen ging uit zijn dak….het was een top feest !

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG