Swingend Sail 2010 met Sonny’s Inc.

Poolse Tallship Dar Młodzieży

Eén van de mooiste evenementen van Amsterdam is ongetwijfeld het terugkerende nautische evenement Sail.

Van 19 t/m 23 augustus vindt het nautische event plaats,prachtige Tallships varen weer binnen en tienduizenden mensen genieten van het spektakel op het water. We zijn verheugd dat wij als band dit jaar zullen meevaren en het entertainment zullen verzorgen op één van de grootste Tallships van het evenement Sail 2010.

sail 2010Sonny’s Inc. zal spelen op het van origine Poolse Tallship Dar Młodzieży. De Dar Młodzieży (Pools voor Gift van de jeugd) is een Pools zeilschip. Het schip, ontworpen door Zygmunt Choreń, werd gebouwd op de scheepswerf van Gdansk, waar het in 1982 te water werd gelaten. De Dar Młodzieży is eigendom van de Hogere Zeevaartschool van Gdynia, die het schip inzet als opleidingsschip. Aan boord is plaats voor 120 + 30 cadetten en een vaste bemanning van 44 personen. De “Dar” is volledig uitgerust voor de opleiding van studenten in de maritieme wereld. Wij kijken er nu al naar uit om de Dar Młodzieży flink te laten swingen!

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG