Sprookjeshuwelijk in Amstelhotel

Een topfeest dat wij ons nog lang zullen herinneren

Op zaterdag 14 juli 2018 speelde Sonny’s Inc. op het sprookjeshuwelijk van een schitterend bruidspaar. Het huwelijksfeest en de ceremonie werd gehouden in een van de mooiste hotels van Amsterdam “het Amstel Hotel”

In de middag werd de ceremonie gehouden in een prachtig gedecoreerde zaal;  de bloemenzee was een lust voor het oog en erg fraai gedaan.
Het was intens en warm en menig traantje werd weggepinkt. Tijdens de ceremonie en de mooi gekozen woorden van de ambtenaar van de burgerlijk stand brachten wij songs : She,This is the moment, Have I told you lately en LOVE.

 

’S avonds mochten we terugkomen met de 9-mans formatie. Tijdens het diner speelden we, de door de familie gewaardeerde, croonersongs. Het bruidspaar opende de avond met “Dance in the old fashioned way”, om melancholiek van te worden. Hoe leuk om zelfs de oma’s op de dansvloer te krijgen.
Naarmate de avond vorderde werd het tempo opgevoerd en al gauw stond de dansvloer vol! Het was een perfect samenspel tussen het personeel van het Amstel Hotel; tijdens de gangen ingetogen en sfeerbrengend en na elke gang……. party!

 

 New Timeless, Tino Martin en Quincy kwamen ook nog langs en de afterparty werd verzorgd door de Larense DJ Vincent Calis.
Een topfeest dat wij ons nog lang zullen herinneren; een bruidspaar stralend van geluk! We gingen met een zeer voldaan gevoel naar huis!

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG