Aan de show van Sonny’s Inc. kan ook een prachtige ledwall worden toegevoegd.


Verras uw medewerkers, collega’s of relaties met een visuele spetterende show van Sonny’s Inc.
Ondersteuning door professionele ledschermen tijdens uw bedrijfsfeest of event. Een gegarandeerde avond waarbij alle voetjes van de vloer gaan en het kijkplezier vanaf het podium afspat.

 

Ook geschikt voor kleinere ruimtes!

Professionele Led Video schermen geven uw evenement een moderne uitstraling. We hebben het over de supermoderne Ledvideo achtergronden en omgevingen, ook wel bekend als Ledwalls, Led curtains of Led matrix’s die te zien zijn in programma’s zoals idols en X-factor. In combinatie met onze veejay show bent u altijd verzekerd van de beste aanbieding. Door de compacte opstelling ook geschikt voor kleinere ruimtes.

Elke song op maat…. een visueel spektakel!

 

Over de hele breedte van het podium wordt de ledwall tussen ons trussen systeem met bewegend licht toegevoegd, dit zorgt voor een indrukwekkend schouwspel.
Op elke song en op elke maat die Sonny’s Inc. speelt maakt onze VJ er een waar visueel spektakel van. De ledwall is uitermate ,professionele led video schermen geven uw evenement een moderne uitstraling.

Wij verwerken logo’s, merken en beeldmerken. De mogelijkheden rondom de programmering zijn eindeloos en variëren van het integreren van alleen uw logo of tekst, tot een programmering geheel op maat waarin wij de kleurstelling, huisstijl, thematiek en look and feel van uw bedrijf, evenement of gelegenheid terug laten komen in onze show

 

Schittert entertainmentband Sonny’s Inc. óók op uw bedrijfsfeest?
  Bewaren

  Bewaren

  BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

  Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

  Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

  Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

  NAAR AANVRAAGFORMULIER

  BEL MIJ TERUG