SPANT! CONGRESCENTRUM

VOOR CONGRESSEN & EVENEMENTEN

Spant! Congrescentrum ligt in het hart van Nederland, middenin het Gooi. De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Rondom Spant is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Ideaal decor

Wie Spant! congrescentrum in het hart van Nederland betreedt, ervaart de inspiratie van de theatersfeer.
Spant Congrescentrum vormt daarmee het ideale decor voor congressen, evenementen, symposia, vergaderingen,
personeelsfeesten, afscheidsrecepties en arrangementen. Zij werken op maat, met de gewenste professionele ondersteuning en denken graag met je mee over de mogelijkheden.

De perfecte locatie voor elk event

Spant! Congrescentrum beschikt over mooie ruimtes voor het organiseren van jouw event. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Daarnaast bieden zij volledige ondersteuning op elk gebied en zorgen zij dat jouw event aan niets ontbreekt.

Design, interieur en bloemdecoratie

In Spant! Congrescentrum is aandacht voor elk detail. Ook voor de aankleding van onze ruimtes. Van de design zitmeubelen tot de dagverse bloemdecoraties: wat in huis is, is tot in de puntjes verzorgd.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG