Sonny’s Inc. party in Hotels van Oranje

Kapitein Rob viert feest

Op zaterdag 08 november 2014 speelde Sonny’s Inc. in Hotels van Oranje te Noordwijk we speelden op het feest van kapitein Rob die 50 jaar was geworden. Het was een hele speciale avond, want 13 jaar geleden speelden wij ook op het huwelijksfeest van de jarige.

Het optreden destijds was onvergetelijk voor Rob en zijn lief, er werd afgesproken dat wanneer er weer een knalfeest georganiseerd zou worden, Sonny’s Inc. zeker van de partij zou zijn. Zaterdag was het zover en om klokslag twaalf uur werd het “lang zal hij leven ingezet want Rob was jarig. Leuk detail was dat de broer van Rob ook aanwezig was, dus het was dubbel feest met de twee jarigen.
We speelden op speciaal verzoek het lied “Kapitein Rob” van de Dijk en iedereen stond op de dansvloer. Het was wederom een top avond met mooie momenten in  Hotels van Oranje

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG