Sonny’s Inc. live op de Brink

Laren swingt op Sonny’s Inc.

Op zaterdagavond 19 juni 2010 was het eindelijk zover en brak het optreden Sonny’s Inc. live op de Brink voor de 5e maal los.

Een hele spannende periode want de weersvoorspellingen waren niet goed. Maar wat een geluk hadden we. Het leek in heel Nederland te regenen maar wij hielden de avond droog. Het evenement begon speciaal voor de kinderen met een optreden van de meidengroep LOS gevolgd door de populaire act KUS.

Het was leuk om te zien dat veel ouders met hun kinderen genoten. Ik zag allemaal geschminkte blije gezichtjes. Een mooiere start voor het concert kon ik me niet bedenken. Daarna liep de Larense Brink al snel weer bomvol hetgeen mij veel energie gaf dat men toch in grote getale, ondanks het weer, weer zin had in ons concert. Ruim zesduizend mensen hadden zich verzameld op de Brink. “Het is nog drukker dan vorig jaar” zei de burgemeester in een gesprek voorafgaand aan het concert.

Het concert werd ingeluid met de plaatselijke drum- en showband MCC. Een wervelend optreden werd verzorgd vanaf de grote catwalk. Daarna volgde de eerste set van Sonny’s Inc. en de stemming zat er meteen goed in. We hebben bewust gekozen voor een rustige opbouw, we speelden o.a. de nummers van Michael Bublé en natuurlijk lekkere latin grooves.

Ook onze speciale uitvoering van de Loveboat mocht dit jaar niet ontbreken. Dit jaar stonden we met een extra sterke blazerssectie.
In de pauze was het de beurt aan Stichting Doe een Wens. De stichting die ik een heel warm hart toe draag en elk jaar ben ik weer blij ben dat ik ze een platvorm kan bieden om nog meer kinderen te kunnen helpen.

Ook was er een work-out onder leiding van Sylvia van Family Fitness, dé sportschool uit Laren waar ikzelf ook lid van ben. Alles werd uit de kast gehaald, de energie spatte van het podium.

Na de pauze kwamen we terug met nog meer swingrepertoire, ik zag de hele Brink op zijn grondvesten schudden, echt helemaal te gek dat we met z’n allen op zo’n manier hier een “feestje” kunnen bouwen. Ook Sonny’s Angels (onze zangeressen) hebben dit jaar gevlamd met nummers als Free, Tina Turner songs en Somebody elses guy. Roos, Erica en Debby helemaal TOP!
Toch Gaby (sinds jaar en dag onze vaste Angel) heb ik je gemist en hoop ik dat je snel weer opknapt en er volgend jaar gewoon weer bij bent!

Het was een roller coaster van emoties: zo mocht ik onze dierbare vriendin Marjon Hittema herdenken, die jaren heeft meegeholpen met de organisatie van dit evenement en mocht ik voor het eerst met mijn zoon Valentijn optreden. Ik glom van trots en wat was hij goed. Leuk om dit met je 13-jarige zoon samen te kunnen doen. Hij startte helemaal alleen op een vleugel met Ordinary People van John Legend om daarna samen met mij te vlammen in Father and Friend van Alain Clark. Hoe toepasselijk dit nummer.

Als finale hadden we nog een verrassing onze eigen burgemeester Elbert Roest die een speciale uitvoering zong van het lied: “Ons Dorp” van Wim Sonneveld. De tekst was geschreven door de Larense dorpsdichter Gerard Beentjes……… Geweldig hoe iedereen het refrein met onze burgemeester meezong.Uiteindelijk mochten we nog een toegift geven van ruim 20 minuten en sloten we af met het nummer:”With a little help from my friends!” Het was ongelooflijk om te zien hoe iedereen dit nummer meeschreeuwde, hartverwarmend.

Ik wil iedereen bedanken die dit concert mogelijk heeft gemaakt. In eerste instantie natuurlijk de crew die heel hard heeft gewerkt om alles mogelijk te maken maar vooral natuurlijk iedereen die aanwezig was. Inmiddels hebben de eerste sponsoren voor volgend jaar zich al aangemeld dus dat geeft de burger moed! Wij hopen er in 2011 gewoon weer voor te gaan. Hopelijk een zomerse dag met veel nieuwe verrassingen. Tot dan!

P.S. De eerste foto’s zijn al op het net gezet en deze zijn gemaakt door PSpotter. Kijk even op zijn website

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG