Sonny’s Inc. jubileumshow Live in Laren 2015

Swingend concert met enthousiaste menigte

Zaterdag 29 augustus was het zover 10 jaar Sonny’s Inc. Live in Laren, we kijken weer terug op een bijzonder geslaagd evenement. De jubileumshow ’Sonny’s Inc. live in Laren’ bracht zoals gebruikelijk een enthousiaste menigte op de been. We kregen een prachtige recensie van Wim Jordaan, we kunnen het niet beter verwoorden en publiceren dan ook graag zijn verslag van ons concert op onze website. Wim Jordaan we danken je hartelijk.

Amsterdam vierde gisteren de Uitmarkt, de jaarlijkse opening van het theaterseizoen. Veel, goed en vaak beter, soms best. Maar de overtreffende trap stond gisteren in Laren. Ergens op een niet toevallig gekozen plek, op een denkbeeldige lijn tussen de prachtige volle maan en de majestueuze Sint-Jansbasiliek, knalde en passioneerde Sonny’s Inc met een onovertroffen jubileum-show.
Een dubbel jubileum voor Sonny Hoogwerf en zijn band; een 25-jarig bestaan en al weer voor de 10-de maal Sonny’s Inc. Live in Laren. Duizenden enthousiaste bezoekers zagen op het Kermisterrein een show van internationale klasse.

Sonny Hoogwerf is een fenomeen. Een aparte combinatie van verlegen bescheidenheid en volstrekt over the top, maar bovenal thuis op het podium.
Alles bij Sonny’s is het vrijwillig instappen in The Time Machine, de eigen plaat die nog steeds mag gelden als één van de beste disco/funk producties die ooit in Nederland is gemaakt; Total Touch en Dan Hartmann maar dan uit ’T Gooi.

Sonny’s is een muzikaal land van Ooit, een rollercoaster die stijgt en stijgt en waarin het publiek zich elke keer afvraagt wanneer de vrije val gaat beginnen. Maar die komt nooit. Van A tot Z is het strak, ijzingwekkend goed gespeeld maar ook feilloos gedoseerd.

Verzin het maar eens om een tussenstop te maken in het hoge tempo van soul, disco en funk met ‘als jij maar naar me lacht,’ het prachtige akoustische nummer van Marco Borsato. Timing is ook een kunst.
Een al even mooi muzikaal intermezzo was het optreden van Lange Frans. Kwetsbaar mooi met Zing een liedje voor me Frans’ en gezellig goed met 22 baco’s..

En dan de band…wauw!
Hoe goed ben je als saxofonist dat jij met je eerste ingetogen solo een compleet voorprogramma naar de vergetelheid kan blazen. Die eer was er voor de virtuoos Arjan Muusz. Ingetogen mooi in de begeleiding en zowel goed in het zuchtende puffende Ben Webster geluid als het snijdend scheuren van Chico Freeman. Dan sta je als band al met 1-0 voor.

Dat gold overigens ook voor het publiek, direct bij binnenkomst.
Nu eens niet een combinatie van Vin Diesel en Vinnie Jones aan de poort. Maar gewoon aardige mensen die zeggen: ‘Ik hoop dat u een leuke avond heeft.’
Rennies. Verlaat nooit uw huis zonder deze hulp als u naar een festival of openluchtgebeuren gaat en u toevallig van witte wijn houdt. Niet op het Kermisterrein gisteravond. Met een vol strookje naar huis en toch een heerlijk wijntje gedronken.

Een show is een show, moeten de mannen van Sonny’s gedacht hebben. Als we het doen, doen we het goed, nee beter. In die opzet zijn de mannen geslaagd. Tot en met het showballet. Waar het publiek veelal wordt getrakteerd met een drietal gratenkutjes gehuld in papagaaienveren, was het gisteravond knallen met een ongelooflijk goed showballet, als volwaardig onderdeel van de show.
Maar ik houd van engelen.

In de wetenschap dat de beste shows vaak bepaald worden door de kwaliteit van de backing vocals was mijn blik en gehoor strak gericht op Mandy Huydts, Rosanna Hofman en Claudia Wagenmakers. Wat een kwaliteit!
Mijn onvoorwaardelijk geloof in engelen werd weer eens beloond. Ook de Here zag dat het goed was en besloot tot de eerste regendruppels bij het laatste nummer.
Het was goed in Laren.

0074 0063 0040 0031 0172  11885640_608258295983842_8339442178985895882_o

 

 

 

 

Sonny & Hans Dulfer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG