Sonny’s Inc. in theater “De Spiegel”

Theaterconcert Sassendonk

Op 04 februari speelde SonCarnavalsconcert Sonny's Inc. "De Spiegel"ny’s Inc. in theater: “De Spiegel”, voor deze speciale gelegenheid stonden wij met onze Small Bigband formatie. Het was het eerste theaterconcert van Sonny’s Inc.

Geinspireerd door onze grote concert op de Brink te Laren werden wij 1 jaar geleden benaderd om een twee en half uur durend theater concert te makenvoor een grote carnavalsvereniging:”de Mommerië ” in Zwolle. Het is traditie dat elk jaar voor aanvang van het carnaval een maandagmorgen concert wordt gegeven in theater de Spiegelte Zwolle (Zwolle heet tijdens de carnavalsdagen Sassendonk)

Het leuke gepubliceerde verslag van Kevin Egbers heb ik gemakshalve even overgenomen.

Afgelopen maandag was alweer de 8e editie van het carnavalsconcert georganiseerd door de Mommerië. Zoals volgens gewoonte opende deze groep het concert op geheel eigen wijze. Onze Stadsprins werd op originele wijze binnengehaald door de Mommerië die volledig a-capella de Zwollenaer voor hem zong. Naast de stadsprins namen burgemeester en wethouders plaats op de eerste rij om het concert te aanschouwen.

Nadat de leden van IMG_5883de Mommerië onder begeleiding van eigen gitaristen hun eigen versie van kom van dat dak af hadden gezongen “Mom, Mommerië, staan voor u klaar” En dat voor alweer het achtste jaar. Spreker Wim van ’t Slot was weer genadeloos in zijn speech richting onze coryfeeën uit de gemeenteraad. Onder andere haalde hij aan dat men in de gemeenteraad in Nijmegen een stuk beter kon communiceren dan in onze Zwolsche raad. Ook al waren dit dan gesprekken buiten werktijd in het fietsenhok. Nadat Wim op ludieke wijze diverse voorzitters van onze stad op een rijtje had gezet was het tijd om het doek te openen.

IMG_7150

Achter het doek stond een complete band opgesteld, namelijk Sonny’s Inc. Onder leiding van Sonny Hoogwerf openden zij heel gepast met de tune van de Loveboat. De trompetten en saxofoons toeterden er ook lustig op los terwijl Sonny heerlijke merengue en samba nummers ten gehore bracht.IMG_6431

Naast deze Sonny, die met zijn eigen stem alleen al de zaal op zijn kop kreeg had hij na een korte stop nog een verrassing voor het aanwezige publiek. Uit de coulissen kwamen Frankie in Person & Franklin Brown op. Allen gekleed in smoking begonnen ze aan heerlijke nummers van weleer. Frank Sinatra en anderen kwamen voorbij. Naast deze zangers had deze band meer verassingen voor de zaal in petto. Tina Turner was uit de United States overgevlogen om haar hit Proud Mary te zingen.

Nadat Tina het podium had verlaten had Sonny nog één laatste verassing voor het Sassendonkse publiek. Zijn band zette in en hij begon de hit van U2 en Mary J. Blige te zingen: One Love. Tijdens dit nummer kwam onze diva van Neerlandse bodem op het podium, Berget Lewis zong met haar heerlijke stem een paar toppers waarna Sonny de show weer overnam.IMG_7025

Na een lange zit was het uiteindelijk tijd voor de afsluiter. Alle artiesten van deze middag betraden weer het podium waarna Let Me Entertain You (Robbie Williams) werd ingezet. Wat ons betreft weer een geweldig concert met een variatie aan topartiesten. Na het concert konden de gasten in de foyer genieten van een lekker drankje en hapje onder het genot van een heerlijk muziekje. Langzaamaan druppelden de gasten weer de stad in op zoek naar het volgende feestje.

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG