Sonny’s Inc. in het Concertgebouw te Amsterdam

Concertgebouw galafeest van “De Salon”

Op 02 juni speelde Sonny’s Inc. op het zeer exclusieve galafeest van: “De Salon” in het Concertgebouw te Amsterdam.”De Salon” is een vereniging van notabelen en captains of industry die zich financieel inzetten voor het Koninklijk Concertgebouw Orkest welke wereldfaam heeft.

De leden treffen elkaar regelmatig tijdens speciale concerten van het concertgebouw orkest.

Het doel van “De Salon” is om jaarlijks een aanzienlijk bedrag op te halen voor de instrumentaria van de jonge leden van het Koninklijke Concertgebouw Orkest. Zo werd er vorig jaar een bedrag van 150.000 Euro gedoneerd om een gedeelte van een cello te betalen.

Het feest was fantastisch de gasten waren uitgelaten en genoten zichtbaar van onze swingende muziek. Het blijft een prachtig gevoel om op hetzelfde podium te mogen performen waar de groten der aarde hebben gestaan. Het was weer een avond om niet te vergeten.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG