Sonny’s Inc. event voor Edwin van der Sar Foundation

15.500 Euro op voor de van de Sar Foundation en de stichting K.I.D.S.

Op dinsdag 06 oktober 2015 speelde Sonny’s Inc. wederom in Eemnes ditmaal was het voor de Edwin van de Sar Foundation en de stichting K.I.D.S., het was mooi om aan dit event te mogen meewerken.
Een fantastisch resultaat was er geboekt op Stal Heidehoek Eemnes.
Een benefit diner en een veiling brachten maar liefst 15.500 Euro op voor de van de Sar Foundation en de stichting K.I.D.S.
Edwin van de Sar en Julius Jaspers namen de cheque persoonlijk in ontvangst.

Ondernemen is topsport! Ex international Edwin van der Sar spreekt over topsport en ondernemen, legt uit wat de Edwin van der Sar Foundation betekent voor mensen met een hersenbloeding of hersenletsel. Chef Julius Jaspers verteld wat hem motiveert om de zorg op zich te nemen van een aantal kinderen in Vietnam met zijn Stichting K.I.D.S. Dit alles op de netwerkbijeenkomst van BCE Business Club in Eemnes. Initiatiefnemer  Arnoud Daatselaar was in zijn nopjes.

event Sonny's Inc. op stal Heidehoek

event Sonny's Inc. op stal Heidehoek

event Sonny's Inc op stal Heidehoek

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG