DÉ FEESTBAND OP UW BEDRIJFSEVENEMENT IN MAASTRICHT

VIER HET FEEST MET SONNY'S INC.

Bent u op zoek naar heerlijke muziek op uw personeelsfeest of event? Sonny’s Inc. zorgt voor de gepaste muziek op uw feest, borrel, event of jubileum. Van stijlvolle jazz muziek tot hedendaagse swingende muziek en danceclassics.

Dé Feestband op uw bedrijfsevenement in Maastricht.

Zoekt u een feestband met een eigen sound met een zeer gevarieerd repertoire en de garantie dat uw partij, feest of festival een muzikaal succes wordt in Maastricht?
Neemt u  even de tijd om de website van Sonny’s Inc. te bekijken en laat u zich verrassen door de diverse muziekstijlen die de band aanbiedt, Disco, latin,jazz,soul Nederlandstalig.
Sonny’s Inc. heeft ook op het grote podium gestaan op het Preuvenemint in Maastricht een culinair event waar het dak vanaf ging.

Swingende muziek van jaren 70/80 tot heden

De band staat tevens bekend om de enorme swingende muziek, de dansvloer is dan ook altijd gevuld. Wij nemen u mee naar de 70s en 80s of hedendaagse muziek en laten u lekker swingen op latin klanken of meezingen met Nederlandse knallers. Een avond met Sonny’s Inc. is er een om nooit meer te vergeten.

Spraakmakende culinaire events

De band speelde reeds 3x op het Preuvenemint, Tilburg culinar, Lekker Laren, Gooisch Tafelen, Lekker Uden en andere spraakmakende culinaire events. Het is een band die telkens weer de juiste snaar weet te raken. De topformatie speelt door heel Nederland dus ook in Maastricht, bent u op zoek naar een top feestband met covers en ander leuk repertoire voor uw bedrijfsevenement, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Chateau Neercanne Maastricht
Eén van de toplocaties van Sonny’s Inc. Chateau Neercanne

De favoriete locatie van Sonny’s Inc. in Maastricht is Chateau Neercanne, wij mochten diverse exclusieve parties opluisteren in dit bijzonder fraaie kasteel

Sonny’s Inc. is een Party, Live & Cover en Feestband  maakt voor u in Maastricht een wereldfeest.
Wilt u Sonny’s Inc live zien optreden!
ga naar onze agenda voor de openbare concerten

Tot ziens op uw feest in Maastricht

Ons repertoire

Compleet en ‘op maat’ zijn sleutelwoorden in de muzikale presentatie die Sonny’s Inc. op de bühne brengt. Met een keur aan veelzijdige muziekgenres zoals latin, pop, soul, funk, r&b, jazzy en Nederlandstalig. Maar altijd herkenbaar!

In ons repertoire vindt u onder meer nummers van: Al Jareau, Lionel Richie, Earth Wind & Fire, James Brown, Stevie Wonder, Seal, Robbie Williams, The Doodle Brothers, Marco Borsato en vele andere artiesten. Bovendien spelen wij enkele schitterende zelf gearrangeerde medleys van o.a. Michael Jackson, Kool & the Gang, Earth Wind & Fire en moderne dance medleys.

Als klap op de vuurpijl hebben wij een fantastisch latijns-amerikaans blok waarbij u beslist niet stil kan blijven staan. Nummers die u onder andere kunt verwachten zijn: Balada Boa, Ai se eu te pego, Silencio, la Camisa Negra, Suavemente, Oye mi canto, Sopa de caracol, Conga, living la vida loca, enz. enz.

meer informatie

Diverse formaties

Onze formaties varieren van 5 tot 17 personen en zijn afhankelijk van uw wensen en het soort evenement.

Sonny's Inc. wordt veelvuldig geboekt in haar oorspronkelijke bezetting met zang, gitaar, bas, drums, piano, trompet en sax. Maar de band wordt ook regelmatig uitgebreid met extra blazers, percussie, backing vocals en technische faciliteiten als video en lichtshow.

Bekijk alle formaties

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG