Royal Steensma viert feest met Sonny’s Inc. in Spant!

Spant! akoestisch een feest!

Op vrijdag speelde Sonny’s Inc. voor Royal Steensma. Royal Steensma is een bedrijf dat al 175 jaar kennis en ervaring heeft opgedaan in de bakkerijgrondstoffen. Het bedrijf verkoopt onder andere amandelspijs, waarin zij marktleider zijn.

Het feest werd gehouden in het theater Spant! te Bussum. Een theater dat zich ook uitstekend leent voor grote en kleine evenementen. Wij stonden in de kleinere theaterzaal, het is akoestisch al een feest om in deze zaal te mogen spelen.

De kleinere theaterzaal van Spant, podium twee, heeft een oplopende tribune met een capaciteit van maximaal 275 personen. De zaal is goed inzetbaar voor een informerende bijeenkomst. De technisch geavanceerde inklapbare tribune maakt het mogelijk een workshop of galadiner te houden in deze ruimte. .

De personeelsleden van Royal Steensma kwamen voornamelijk uit Vlaardingen, Leeuwarden en Rotterdam . Op het moment dat de gasten de zaal binnenkwamen was het party! Het event was uitstekend georganiseerd door Spant!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG