De missie van het Swinging.nl

De enige plek in Rotterdam waar je als muzikant op professionele wijze kunt repeteren, geluidsopnames kunt maken, videoshoots kunt doen en muzieklessen kunt geven. Het Swinging.nl Music Center beschikt tevens over een podium waar voorstellingen georganiseerd kunnen worden.

Met de opening van dit Music Center komt een droom uit van Martijn van Buren, oprichter en eigenaar van Swinging.nl:  “het is altijd mijn droom geweest om een plek te creëren waar muzikanten zich prettig kunnen voelen, creatief bezig kunnen zijn en gebruik kunnen maken van de allernieuwste technische snufjes.”

De missie van het Swinging.nl Music Center is dan ook niet voor niets: het leven van muzikanten een beetje leuker maken.

Het Swinging.nl Music Center is een niet gesubsidieerde instelling. Toch is het mogelijk om voor zeer vriendelijke tarieven deze service te verlenen aan Rotterdamse muzikanten. Dat komt omdat de exploitatie wordt gefinancierd vanuit de activiteiten van artiesten- en evenementenbureau Swinging.nl.

Martijn van Buren hierover: “Ideaal is de combinatie van een eigen Music Center met een eigen boekingsbureau en evenementenbureau: we organiseren voor onze klanten evenementen, programmeren op deze evenementen onze eigen artiesten die we vervolgens in ons Music Center kunnen laten repeteren en presenteren aan onze klanten. Met de opening van dit Music Center is de cirkel rond: van productie tot en met exploitatie.”

Swinging.nl is het grootste onafhankelijke boekingsbureau van Nederland en behoort tot de 10 grootste evenementenbureaus van Nederland.

Swinging.nl is tevens één van de grote opdrachtgevers van Sonny’s Inc.

Rotterdam music center

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG