ROC event in Passengers Terminal

Sonny’s Inc. en Berget Lewis

Op 09 november 2007 speelde Sonny’s Inc. op het mega evenement van ROC opleidingen. Een kleine 3000 medewerkers van het ROC werden getrakteerd op een avond fantastisch entertainment. In elk zaal van de Passengers Terminal te Amsterdam was wat te doen.

In de hoofdzaal op het grote podium stond Sonny´s Inc. erg leuk om te ervaren dat de gasten voornamelijk bleven bij het concert van Sonny´s Inc. die op deze avond vleugels had. De verrassingen voor de gasten waren dan ook groot. Gedurende de avond werden een aantal speciaal gecaste personeelsleden door Sonny´s Inc. begeleid, de leukste liedjes werden gespeeld en vertolkt door het personeel in een half uur durend programma.

Ruim 2 weken lang hadden wij in speciale sessies het repertoire doorgenomen en gerepeteerd.

De `idols“ waren strak gechoreografeerd en dat resulteerde in een prachtige uitvoering op de avond zelf. De avond kon al niet niet meer stuk, toen Sonny´s Inc. op een gegeven moment Berget Lewis aankondigde was het huis te klein.

Samen met Berget Lewis zong ik het nummer “ One“ na dit duet zong Berget nog 5 liedjes met Sonny´s Inc. en de avond was compleet . Het strak georganiseerde event werd verzorgd door Dechesne & Boertje één van de beste bureaus van Nederland

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG