René Froger, Jeroen van der Boom & Sonny’s Inc. Big Band

René Froger, Jeroen van der Boom & Sonny’s Inc. Big Band

Betover uw gasten tijdens de wervelende show “Swingin’ with Friends” met René Froger, Jeroen van der Boom en Sonny’s Inc. Big Band.

Speciaal voor Stichting DON zullen Jeroen van der Boom, René Froger en Sonny Hoogwerf op 5 februari 2012 een Swingin’ With Friends concert verzorgen met de legendarische hits van crooners als Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis jr. Samen met Sonny’s Inc. Big Band, gastoptredens van o.a. Michiel Borstlap en begeleiding van het Holland Show Ballet, belooft het een fantastische avond te worden.

Rene Froger Jeroen van der Boom Sonny Hoogwerf-1Een show waar de zangers al jaren van dromen. ‘We zijn allemaal groot fan van de Rat Pack-muziek uit de jaren 60 en wilden altijd nog eens een show a la Robbie Williams in de Royal Albert Hall neerzetten. Nu dit initiatief van Stichting DON (Diabetes Onderzoek Nederland) voorbij komt, zetten we ons dan ook maar al te graag in!’, aldus Jeroen.

DON IN CONCERT rolt op 5 februari 2012 de rode loper voor u en uw gasten uit. Geniet live van deze spectaculaire show, boek een exclusief VIP arrangement voor 10 personen. Uiteraard ontbreekt het uw gasten aan niets, u wordt de gehele avond verzorgd door uw persoonlijke gastvrouw.

Wilt u bij dit exclusieve concert aanwezig zijn en daarmee stichting DON steunen, neem voor boekingen of meer informatie contact op met stichting DON, Floor Dijkgraaf via 020-6306535 of kijk op: www.doninconcert.nl (prijs per VIP arrangement 5.000 euro)

STICHTING DON VECHT TEGEN DIABETES

Ruim 5 jaar geleden is stichting DON (Diabetes Onderzoek Nederland) opgericht door Maarten de Gruyter, voorzitter van de stichting en zelf diabetespatiënt. Maarten is van mening dat er meer wetenschappelijk onderzoek gedaan moet worden dat puur en alleen gericht is op genezing i.p.v. het verbeteren van de levensomstandigheden van patiënten.

Het doel van stichting DON is dan ook het ondersteunen van fundamenteel diabetesonderzoek in de meest ruime zin van het woord. FUNDAMENTEEL ONDERZOEK MOET! Onderzoek moet inzicht verschaffen in de oorzaak van deze slopende ziekte die niet alleen dodelijk is maar ook in veel gevallen tot ernstige, invaliderende problemen als blindheid, hart- en vaatziekten, nierfalen en amputaties leidt.

Alleen al in Nederland is diabetes vastgesteld bij 740.000 mensen en sterft er ieder uur iemand aan de gevolgen van deze slopende ziekte. Een ziekte die alle aandacht verdient om te zorgen dat die vele diabetespatiënten kunnen genieten van een zorgeloze toekomst zonder ingrijpende complicaties.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG