Puete 50 jaar event met Sonny’s inc.

Internationaal feest Van Nelle Fabriek

Op 18 juni 2011 speelde Sonny’s Inc. op het 50-jarig jubileum van het bedrijf Peute.

Peute is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke oudpapierverwerkers van Europa. De onderneming is een sterk groeiende, internationaal opererende onderneming met een totaal verwerkt en vermarkt volume in 2010 van ruim 1.100.000 ton oud papier.

Het jubileum werd groots gevierd in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. De evenementenlocatie was prachtig gedecoreerd en de gasten hadden zich stijlvol gekleed. Sonny’s Inc. speelde met de grote bezetting en VJ.

Er was een heel mooi programma, zo trad “DO” op en niemand minder dan de Amerikaanse damesgroep “Sister Sledge”, Lee Towers mocht het evenement afsluiten. De presentatie van de avond was in handen van Mariska Hulscher. We kijken terug op een leuke avond met een strakke en professionele regie van Go4 events

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG