PSI party van PF Concept

PSI party van PF Concept

Op donderdag 11 januari 2007 speelde Sonny’s Inc. op de PSI party van PF Concept. PF Concept is Europees marktleider op het gebied van de ontwikkeling, sourcing, marketing en distributie van promotionele producten welke wereldwijd hun weg vinden naar gespecialiseerde distributeurs en printers in de promotionele markt.

Op 11 januari 2007 werd er een internationale beurs gehouden in Düsseldorf. Het bedrijf PF Concept had ’s avonds al haar klanten uitgenodigd om gezamenlijk feest te vieren op het schitterende partyschip: River Dream, die in de rivier: de Rijn voor het beursgebouw voor anker lag.

26 nationaliteiten gingen volledig uit den bol op onze muziek. Sonny’s Inc. had vleugels en er werd gemusiceerd op hoog niveau, de verrassende solo’s van Arjan, de pompende bas van Huig, de strakke beat van Ramon, de sounds van Roland, de inspirerende trompet van David, de gillende gitaarsolo van Job tijdens de song: “ Let me entertain you” droeg bij aan een werkelijk extatische zaal feestgangers onder leiding van een grote groep Britten en Fransen. “Brittania rules de waves en vive la France”, zeiden wij. Wat een ongelooflijk gaaf concert, het is er één die wij nooit zullen vergeten.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG