Pronkzitting Naarden 2014 Vestingnarren met Sonny’s Inc.

Pronkzitting 2014 carnavalsfeest met emotie

Op 01 februari 2014 speelde Sonny’s Inc. op het grote carnavalsfeest van Naarden. Het gala wordt om de twee jaar door de 48 jaar oude carnavalsvereniging “De Vestingnarren” georganiseerd en wordt Pronkzitting genoemd. Ruim duizend gasten waren aanwezig op het gala dat plaatsvond in Sporthal De Lunet in Naarden.

vestingnarren_logoEr was een uitgebreid programma, zo zou onder andere Xander de Buisonjé optreden met Sonny’s Inc. maar Xander moest verstek laten gaan door ziekte. De honneurs werden waargenomen door Ruth Jacott en Thomas Berge. Na Thomas openden wij heel ongebruikelijk met een ballade “Hou me vast” van Xander de Buisonjé, daar was een speciale reden voor.
Het was de bedoeling dat Xander op deze avond het stuk zou zingen en spelen met Jessica (een amateur saxofoniste) Jessica heeft jaren geleden een ernstig ongeluk gekregen en zij is nog steeds aan het revalideren. Als dank voor de grote ondersteuning van haar ouders gedurende de revalidatie wilde zij dit lied op een speciale wijze brengen met Xander de Buisonjé.

De duidelijk teleurgestelde Jessica kwam op de avond naar ons toe of  Sonny’s Inc. het lied toch kon spelen en ik was erg verrast want de tekst kende ik niet uit het hoofd, dus in allerijl  op internet gekeken en in de pauze even gestudeerd zodat Jessica het toch voor haar ouders kon spelen. Groot was de emotie toen wij de song brachten, de ouders kwamen met de carnavalsprinsen het podium op en dat was een mooi moment, daarna was het knallen en swingen tot het einde. Het was een heerlijk feest en wij gingen huiswaarts met de gedachte aan blije Jessica!

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG