Preuvenemint met Sonny’s inc

Maastricht viert feest met Sonny’s inc.

Op 29 augustus 2009 speelde Sonny’s Inc. op het Preuvenemint te Maastricht.

Het Preuvenemint 2009 Maastricht is een culinair evenement op het Vrijthof waarbij de restaurants uit Maastricht hun beste beentje voorzetten om hun specialiateit te presenteren in een gezellige setting. Preuvenemint 2009 is alweer de 28ste editie.

Sonny’s Inc. speelde op de belangrijkste dag waar duizenden mensen zich verzamelden om te genieten van de lekkere hapjes en het goede entertainment. Het was in één woord geweldig ! Het was de eerste keer dat wij kennis mochten maken met dit mega-event.

Volledig op scherp begonnen wij ons concert, een prachtig podium fantastisch licht en een gigantische ledwall ondersteunde de show van Sonny’s Inc. en de mensen gingen uit hun dak, in het midden van onze show introduceerden wij Berget Lewis als special guest en het hele Vrijthof stond te springen. Daarna volgde voor ons een pauze en nam de lokale heldin Beppie Kraft gedurende 3 kwartier de show over. Na een ontspannende pauze kwamen wij een dik uur terug met een aaneenschakeling van goede dansnummers, het was één groot festijn…. wat kunnen die Limburgers feesten!

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG