Polo Brabant 2017 met Sonny’s Inc.

Feest op de dansvloer met Argentijns poloteam

Op zaterdag 17 juni 2017 speelde Sonny’s Inc. op één van de mooiste events van Brabant: “Polo Brabant” te Waalre

Polo Brabant is het meest ideale evenement om de beste relaties uit te nodigen en te danken en/ of het managementteam op aangename wijze te prijzen.
In een  internationale ambiance komen het  bedrijfsleven en haar relaties samen.  Polo Brabant biedt een unieke  beleving en een warm Brabants  ontvangst, met partners en kinderen, op stijlvolle wijze. Een unieke synergie van  relatiemarketing, sport, branding  en netwerken

Wat een top event en wat een sfeer, dit evenement werd door BYLEI georganiseerd één van de beste bureaus uit Brabant . Werkelijk over alles was nagedacht, de bijzonder smaakvolle inrichting van de tent met allerlei loges was prachtig. De gasten konden vanuit de loges optimaal genieten van de polowedstrijd en de heerlijk hapjes en drankjes die geserveerd werden.

Na de wedstrijd brak het feest los, in een ruim twee uur durend concert van Sonny’s Inc. ging het dak er helemaal vanaf. De dansvloer was hot, iedereen had een goede tijd. Het Argentijnse polo team was aangenaam verrast over de spaanse songs die we brachten op de avond. Het gaf op de dansvloer een feestvreugde van jewelste en iedereen liet zijn beste merengue zien.

We brachten op de avond een zeer variërend repertoire. Na afloop dronken we nog een heerlijk wijntje en mochten we de vele felicitaties van de gasten in ontvangst nemen. Het was een memorabele avond in Waalre, bijzonder voldaan gingen we huiswaarts….. de muzikale missie was volbracht!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG