Personeelsfeest bij Arjan van Dijk

Personeelsfeest met Sonny’s Inc. bij Arjan van Dijk

 

Op zaterdag 13 september 2014 speelde Sonny’s Inc. in één van de feestlocaties van Arjan van Dijk het Kruithuis Arsenaal te Woudrichem. Wij speelden op een bedrijfsfeest. Helene Jansen en Danielle Mulder waren onze Angels op deze memorabele avond

Kruithuis Arsenaal Woudrichem

’t Kruithuis Arsenaal

Naast de grote kerk van het mooie vestingstadje Woudrichem ligt ’t Kruithuis Arsenaal. Een monumentaal pand, als unieke combinatie van historie en een moderne, eigentijdse uitstraling. Waar vroeger wapens lagen, staan nu de tafels prachtig opgedekt.

De mooie aankleding en het gebruik van veel glas en lichte kleuren geven de ruimte een transparant en open karakter. Glas-in-loodpanelen kunnen de locatie in drie segmenten verdelen. Hierdoor is het een aangename ruimte voor groepen van zo’n 40 tot ongeveer 250 personen. Ook kunt u gebruikmaken van het terras.

Sinds 2013 is ’t Kruithuis Arsenaal een officiële trouwlocatie.

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG