Persbericht “Koningsliedje”

Entertainmentband Sonny’s Inc. brengt ‘Koningsliedje’ uit… “Den vaderland getrouwe. Blijven wij tot in den doet …!”

Ook de succesvolle entertainmentband Sonny’s Inc. heeft zich laten inspireren door de aankondiging van de kroonwisseling op 30 april aanstaande. Bassist Huig Ouwehand, leadzanger Sonny Hoogwerf en gitarist Dirk van der Wal schreven en arrangeerden een indrukwekkend en meeslepend nieuw nummer met als titel ‘Koningsliedje’.

De nieuwe single biedt een vrolijke en respectvolle lofzang op onze nieuwe koning Willem Alexander en zijn charmante vrouw Koningin Maxima. “In 1998 mochten wij met onze band het huwelijk van prins Maurits en prinses Marilène opluisteren. Dat was een gebeurtenis die een enorme indruk bij ons allen heeft achtergelaten en onze carrière een enorme boost heeft gegeven.

Mede uit respect voor het Koningshuis brachten wij in 2002 een speciaal nummer uit ter gelegenheid van het huwelijk van Alexander en Maxima. In vervolg hierop kon de lancering van ‘Koningsliedje’ dan ook niet heel lang uitblijven, aldus Sonny Hoogwerf”.

De lyrics vertellen het verhaal van een jonge zich sterk ontwikkelende Alexander die de liefde van zijn leven vindt. In de fantastische arrangementen zitten op een eigentijdse wijze coupletten van het Nederlandse volkslied opgenomen. Samen blijven Alexander en Maxima ‘het vaderland getrouwe – tot in den doet…’

Sonny’s Inc. speelt in uiteenlopende formaties en is uitgegroeid tot één van de meest gevraagde entertainmentbands van Nederland. Naast hun optredens produceren en arrangeren zij muziek voor uiteenlopende (inter)nationale opdrachtgevers.

Bekijk de video-animatie van Koningsliedje gemaakt door bassist Huig Ouwehand

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG