Party Jan Fens 50 jaar

Sonny’s Inc. in Wereldmuseum Rotterdam

Verjaardag Jan Fesns in Wereldmuseum RotterdamOp zaterdag 02 april 2011 speelde Sonny’s inc. in het Wereldmuseum te Rotterdam.Het Wereldmuseum in het statige Scheepvaartkwartier is een van de mooiste stadsgezichten van Rotterdam.

Het classicistische museumpand, gelegen aan de Maas, is de voormalige Yachtclub van Prins Hendrik. Het bijzondere gebouw heeft drie zalen, elk met een geheel eigen karakter en uitstraling. De ruimtes zijn zeer geschikt omgebruikt te worden voor zakelijke evenementenen privé aangelegenheden, zoals diners, recepties, lezingen, bedrijfsevenementen en bruiloften. In het museum kunnen bijeenkomsten worden gehouden van 8 tot 450 personen.

Uiteenlopende combinaties met tentoonstellingsbezoek zijn mogelijk. In de balzaal van de schitterende locatie werd de verjaardag van Jan Fens gevierd. Jan was 50 jaar geworden en hij had groots uitgepakt. De zaal stond bomvol met familieleden bekenden, goede vrienden en relaties. Op de avond werd er flink gefeest, er was een top DJ, er werden leuke stukjes opgevoerd, er was een optreden van “The Voice ” artieste “Ester Nijhove” en Sonny’s Inc. Het dak ging eraf!

Audio-alert2

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG