Ottenhome Loosdrecht

Huwelijksfeest Marco & Tamara Donkervoort

Op vrijdag 14 september speelde Sonny’s Inc. voor het sympathieke bruidspaar Marco & Tamara Donkervoort. Al bij binnenkomst was het feest want je voelde heel duidelijk dat Marco & Tamara zich erg verheugd hadden op onze komst.

Het leuke is dat Marco Sonny’s Inc. vroeg alvorens hij zijn bruid had gevraagd. Bij de eerste noten die we speelden was het al party, op speciaal verzoek speelden wij bij het entree van het bruidspaar mijn lievelingsnummer van Marco Borsato: ” Binnen”

Wij kregen van de vader van de bruid het verzoek om ” You were always on my mind van Elvis te spelen, een song die voor hem veel betekenis had en ’s middags tijdens de ceremonie reeds door een gitarist gespeeld was . Dit nummer hadden wij echter niet in ons repertoire, maar de techniek vandaag de dag staat voor niets.

Op het complex van Ottenhome gingen wij op zoek naar een computer om middels Google de tekst van “You where always on my mind” te downloaden.

In de pauze nam ik met Job onze gitarist (die het accoordenschema kende) het nummer door en al gauw waren we tevreden met het resultaat.

Groot was de verrassing toen de vader van de bruid het “Elvis” lied hoorde, toen ik de bruid Tamara met haar vader zag dansen kreeg ik een brok in de keel…. sterk hé…. die Fishermens friends dacht ik. Het was een super knal avond met echte muziekliefhebbers en wij stonden helemaal op onze plaats. Tamara en Marco …… heel veel geluk toegewenst !!!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG