Sonny’s Inc. on Tour

Sonnys Inc On Tour

DÉ ENTERTAINMENT BAND VAN NEDERLAND
De band Sonny’s Inc. staat garant voor een avond onvergetelijk entertainment! Passie die jong en oud zal beroeren. Of het nu gaat om een diner, congres, borrel of opening, huwelijk, jubileum, bedrijfsfeest, publieksevenement of festival, wij hebben voor elke gelegenheid een passende formatie!

Ons repertoire
Compleet en ‘op maat’ zijn sleutelwoorden in de muzikale presentatie die Sonny’s Inc. op de bühne brengt. Met een keur aan veelzijdige muziekgenres zoals latin, pop, soul, funk, r&b, jazzy en Nederlandstalig. Maar altijd herkenbaar!

Klik website https://www.sonnysinc.nl

 

Expressive

Expressive Audio Rental verzorgt professionele audiovisuele dienstverlening voor elke gelegenheid. Door ons grote assortiment hoogwaardige A-merken zijn wij in staat de beste techniek te leveren voor een succesvol evenement.
Onze kracht zit in het meedenken met onze opdrachtgevers binnen de doelstellingen van de gelegenheid.

Wij zorgen voor de juiste ondersteuning als het gaat om professionele audiovisuele producties. Om wat voor gelegenheid het ook gaat.ionele audiovisuele dienstverlening voor elke gelegenheid. Door ons grote assortiment hoogwaardige A-merken zijn wij in staat de beste techniek te leveren voor een succesvol evenement.

Onze kracht zit in het meedenken met onze opdrachtgevers binnen de doelstellingen van de gelegenheid. Wij zorgen voor de juiste ondersteuning als het gaat om professionele audiovisuele producties. Om wat voor gelegenheid het ook gaat.

Klik website https://www.expressiveaudiorental.nl

 

 

 

 

 

Ons repertoire

Compleet en ‘op maat’ zijn sleutelwoorden in de muzikale presentatie die Sonny’s Inc. op de bühne brengt. Met een keur aan veelzijdige muziekgenres zoals latin, pop, soul, funk, r&b, jazzy en Nederlandstalig. Maar altijd herkenbaar!

In ons repertoire vindt u onder meer nummers van: Al Jareau, Lionel Richie, Earth Wind & Fire, James Brown, Stevie Wonder, Seal, Robbie Williams, The Doodle Brothers, Marco Borsato en vele andere artiesten. Bovendien spelen wij enkele schitterende zelf gearrangeerde medleys van o.a. Michael Jackson, Kool & the Gang, Earth Wind & Fire en moderne dance medleys.

Als klap op de vuurpijl hebben wij een fantastisch latijns-amerikaans blok waarbij u beslist niet stil kan blijven staan. Nummers die u onder andere kunt verwachten zijn: Balada Boa, Ai se eu te pego, Silencio, la Camisa Negra, Suavemente, Oye mi canto, Sopa de caracol, Conga, living la vida loca, enz. enz.

meer informatie

Diverse formaties

Onze formaties varieren van 5 tot 17 personen en zijn afhankelijk van uw wensen en het soort evenement.

Sonny's Inc. wordt veelvuldig geboekt in haar oorspronkelijke bezetting met zang, gitaar, bas, drums, piano, trompet en sax. Maar de band wordt ook regelmatig uitgebreid met extra blazers, percussie, backing vocals en technische faciliteiten als video en lichtshow.

Bekijk alle formaties

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG