Officiële opening van het nieuwe pand Bos Elektro B.V.

Feest bij Bos Elektro

Op donderdag 22 september 2011 speelde Sonny’s Inc. voor het imposante bedrijf Bos Elektro B.V.

Het was de officiële opening van het nieuwe pand aan de Loosdrechtseweg te Hilversum.

Bos elektro is gespecialiseerd in de fabricage van apparatuur voor tijdelijke stroomvoorziening en daaraan gerelateerde producten.Bos elektro fabriceert en importeert verlichting, lichtmasten, draad, kabel, meter- en verdeelkasten. Ook kachels, ontvochtigers en schakelmateriaal behoren tot het uigebreide assortiment.

De opening van het nieuwe pand werd groots gevierd, de gasten werden onthaald door allerlei animatie acts en muziek van onze DJ ondersteund door saxofonist Tom Beek.

Mooie woorden werd er gesproken door de burgemeester van Hilversum en aansluitend gaf entertainer Niek Boes met zijn geluidenimitaties een fantastische show weg.

Het prachtige buffet werd geopend en de gasten smulden van de heerlijke Sushi die te krijgen was ondertussen werd er crooner en easy-listening muziek gespeeld door Sonny’s Inc. Later op de avond brak het feest op de dansvloer los en swingden de gasten op onze latin en disco tunes. We kijken terug op een mooi evenement.
Audio-alert2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG