NSI N.V. 25 jarig jubileum met Sonny’s Inc.

Skylounge Double Tree Hilton Hotel Amsterdam

Op donderdag 28 september 2017 speelde Sonny’s Inc. op het 25 jarig jubileum van NSI NSI N.V. is een beursgenoteerde onderneming met een focus op de Nederlandse kantorenmarkt. De doelstelling is om met haar sterke en efficiënte organisatie een maximaal resultaat voor aandeelhouders te realiseren. Dit doen zij door waarde toe te voegen met proactief asset management en het herinvesteren van kapitaal, ondersteund door een sterke balans.

Ruim 300 genodigden werden uitgenodigd in het Double Tree Hilton Hotel te Amsterdam.
Op de 11e stage waar zich de Skylounge bevindt werd het feest gegeven. De gasten werden getrakteerd op heerlijke hapjes met muziek van Sonny’s Inc. in de uitgebreide bezetting met ledspektakel van onze VJ Geert. Aan het einde van de avond was er een afterparty met DJ, saxofonist en MC. Het Hilton aan de Oosterdokstraat is weer een mooie locatie die we aan onze lijst van top eventlocaties kunnen toevoegen.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG