Nieuwegein Awards 2016 groot succes

Nieuwegein Awards swingt met Sonny’s Inc.

Op 13 februari 2016 speelde Sonny’s Inc. op de afterparty van het gala van de Nieuwegein Awards. In een non-stop  2 uur durend concert was het dik feest met Sonny’s Inc.

Wat is Nieuwegein Awards?

De jaarlijkse awards uitreiking aan Nieuwegeinse inwoners en organisaties die zich afgelopen jaar/jaren hebben onderscheiden op hun eigen gebied.
Het Nieuwegeinbrede evenement met de doelstelling de sociale verbinding in Nieuwegein te bevorderen.
Een feestelijke gala-avond in een fantastische entourage waar “tout” Nieuwegein welkom en aanwezig is.
Het vrijwilligersinitiatief dat door een Comité van Aanbeveling, de gemeente Nieuwegein, lokale maatschappelijke organisaties, het lokale bedrijfsleven en vele vrijwilligers en sponsoren wordt gesteund.

Sportaward

Er werden dertien prijzen uitgereikt tijdens de gala-avond in een uitverkocht evenementencomplex Merwestein. Uniek was de uitreiking van een oeuvre-sportaward. In 25-jaar – ook bij de voorloper van Nieuwegein Awards – is de prijs slechts drie keer uitgereikt. De award ging naar sportman Marcel de Jong (Kempo Karate) vanwege zijn verdienste om zijn sport landelijk op de kaart te zetten.

De lokale duurzaamheidsprijs ging naar Repair Café Nieuwegein. Plus-supermarkt eigenaar Christ van Loon kreeg de ondernemersprijs en Politicus van het Jaar werd VSP-raadslid Ton de Mol. De Mol kreeg zijn award, omdat hij verbaal opvalt in de raad en heikele thema’s op de politieke agenda zet.

Nieuwegein Awards Sonny's Inc.

 

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG