Nieuwegein Awards 2011 in het NBC

Sonny’s Inc. op Nieuwegein Awards 2011

Op 05 februari 2011 speelde Sonny’s Inc. op het mooie event Nieuwegein Awards 2011 in het NBC te Nieuwegein

Nieuwegein was toe aan een nieuwe impuls !

Na zeventien jaar Sportgala heeft de organisatie van de Nieuwegein Awards gemeend het format van dit evenement te moeten verbreden. Werd voorheen alleen sportend Nieuwegein in het zonnetje gezet, tijdens het nieuwe evenement worden inwoners en organisaties in alle geledingen van de Nieuwegeinse samenleving geëerd. Het Sportgala gaat, in nauwe samenwerking met de Sportraad, over in de Nieuwegein Awards. De organisatie en alle betrokkenen staat voor ogen om van de Nieuwegein Awards een jaarlijks terugkerend en aansprekend evenement te maken.

“Van Nieuwegeiners voor Nieuwegein”.

Tijdens het feestelijke en avondvullende programma werden awards uitgereikt aan die Nieuwegeiners die zich afgelopen jaar/jaren hebben onderscheiden op diverse gebieden. Dit vernieuwende en ambitieuze evenement wordt gesteund door een Comité van Aanbeveling waarin zeven aansprekende Nieuwegeiners zitting hebben genomen.

Jeroen van der Boom en Sonny’s Inc.

Het feest was door de organisatie goed neergezet, de sfeer was bijzonder goed en de opkomst was groot, ruim 800 gasten genoten van het voorgeschotelde entertainment. Het optreden van Jeroen van der Boom met Sonny’s Inc. was dan ook een klapper en Jeroen was in goede vorm. Het prachtige lied “de Betekenis” sloeg in als een bom, de mensen zwaaiden, joelden en genoten. Leuk ook was het inmiddels tot traditioneel geworden duet tussen mij en Jeroen “Ik kan het niet alleen” met grote intertactie van het publiek.

Na een half uur durend concert was er een “meet and greet” met Jeroen en werden de awards uitgereikt. Om 23.00 uur tot 01.00 gaf Sonny’s Inc. een 2 uur durend concert weg met nog een klein verrassingsoptreden van Peter Douglas. De feestgangers waren niet meer van de dansvloer weg te krijgen. Stijf van de adrenaline en de goede vibes verlieten wij het podium en het publiek scandeerde….”We Want More”

We gaven nog een toegift en speelden de abslolute finale song “Let me entertain you” met een waanzinnige gitaarsolo van Job onze gitarist. De organisatie kwam met een blij gezicht op ons af en feliciteerden ons met de bijzonder succesvolle avond en tegelijkertijd werden wij gereserveerd voor de Nieuwegein Awards 2012.

Hulde gaat uit naar de organisatie, de strakke regie en de verzorging van het entertainment.

Audio-alert2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG