Nieuw Sonny’s inc. Unplugged

Nieuw Sonny’s Inc. Unplugged

De succesvolle band Sonny’s inc. is met 25 jaar ervaring niet meer weg te denken uit de wereld van entertainment en evenementen.

Met hun veelzijdige repertoire hebben zij al vele tienduizenden muziekliefhebbers in extase weten te brengen.

De professionele formatie is thuis in muziekstijlen als Latin, Pop-Blues, Dance, Rock & Roll, Funk en Soul. Dit in combinatie met het enthousiasme en het zuidelijke temperament van bandleider Sonny Hoogwerf en een strakke line-up met de meest ervaren en aansprekende muzikanten die Nederland rijk is staat garant voor een onvergetelijke muzikale performance.

Sonny’s inc. wordt veelvuldig geboekt in haar oorspronkelijke bezetting met zang, gitaar, bas, drums, piano, trompet en sax. Maar de band wordt ook regelmatig uitgebreid met extra blazers, percussie, backing vocals en technische faciliteiten als video en lichtshow.

Men boekt dé entertainmentband van Nederland niet voor niets…het dak moet er af!

Vanwege de toenemende vraag naar kleinere of minder prominent aanwezige bands is Sonny’s inc. inmiddels ook ‘Unplugged’ te boeken. “Het doet ons muzikale hart goed om weer eens wat vaker in intiemere setting op te treden. Mooie nummers op te pakken die in andere optredens blijven liggen en min of meer terug te keren naar de essentie van ons vak…” aldus Sonny Hoogwerf.

Sonny’s inc. | Unplugged biedt nieuwe mogelijkheden voor kleinschaliger evenementen of bijeenkomsten als congressen, openingen, recepties, (netwerk)borrels of huiskamerconcerten.

 

Voor kleinere locaties e/o ruimtes met geluidsbeperkingen

Met Sonny’s inc. | Unplugged hoeft u geen rekening te houden met omvangrijke mengtafels, grote boxen of grote hoeveelheden randapparatuur. Met slechts hun instrumenten en een smalle geluidskolom neemt de 5-mans formatie enkele vierkante meters in beslag. Samen produceren zij rond de 90 decibel aan geluid.

De opbouw van de band

Sonny’s inc. | Unplugged is opgebouwd uit zang, akoestisch gitaar, contrabas, piano en Cajón.

Een Cajón is een grote houten ‘kisttrommel’, oorspronkelijk afkomstig uit Peru. Dit percussie-instrument vervangt de drums, neemt weinig ruimte in beslag en staat garant voor ritme en swing. Het keyboard wordt speciaal voor dit soort gelegenheden in een prachtige witte minivleugel geplaatst.

Sonny’s inc. |Unplugged neemt u graag mee op een muzikale wereldreis. Van easy listening naar jazz – van crooners naar blues… En, heeft u toch zin in wat snellers en zin om te dansen? De band schakelt net zo makkelijk over op een uitgebreid feestrepertoire…

Hebt u iets te vieren en bent u hiervoor op zoek naar een professionele compacte formatie die begrijpt dat het om de interactie tussen u en uw gasten draait? Een band die zich net zo makkelijk bescheiden als op de voorgrond kan opstellen? Thuis is in vrijwel elk muziekgenre en u en uw gasten gegarandeerd een onvergetelijke avond bezorgd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Impressie Sonny’s Inc. Unplugged Live in Otje te Laren
OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG