Nieuw album “Latin Flavour”

Latin Flavour

Na ruim een jaar is het dan zover, onze nieuwe album “Latin Flavour” is uit. Het is een heerlijke luister cd geworden. Met oude liedje en klassiekers verpakt in een latin jasje.

De promotie is inmiddels in volle gang en het is leuk dat een aantal radiostations de CD al gedraaid hebben. Onlangs waren we nog te horen bij Frits Spits. Het album is vooralsnog bij ons op kantoor te bestellen of via mail. Uiteraard zal de CD ook verkocht worden bij onze live optredens in het land en in het bijzonder op ons concert Sonny’s Inc. Live op de Brink 070707 te Laren.

Het album is geproduceerd door Jan Peter Sträter. Lees het fantastische stuk dat Telegraaf muziekjournalist René Steenhorst schreef over het album:

Het is aanwezig in elk van zijn lichaamscellen en verweven met zijn hele persoon… de ‘Latin Flavour’, de geuren, smaken, geluiden, ritmen en kleuren van de Latijns-Amerikaanse cultuur, ze zitten allemaal ín Sonny Hoogwerf.

Niet verwonderlijk, de in Zweden geboren en in Nederland opgegroeide leadzanger van de ambitieuze partyband Sonny’s Inc., heeft Spaans-Surinaams bloed door de aderen stromen. En alleen al uit die combinatie van Spaanse passie en Zuid-Amerikaanse vurigheid, gedrenkt in Hollandse degelijkheid, kan voor een aartsmusicus als Sonny een onbedwingbare drang voortkomen om zich onder te dompelen in de muziek die zijn hartstocht verwoordt.

Sonny straalt dan ook zichtbaar bij de gedachte aan azuurblauwe wateren, zinderende zonneschijn, golven die uiteenspatten op de grillige rotsen van een palmeneiland. Het brengt hem dichter bij zijn Latin roots.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG