Nederlandse Nefrologiedagen thema Roaring Twenties

Feest Nederlandse Nefrologiedagen

Op 30 maart 2010 speelde Sonny’s Inc. op het grote feest van de Nederlandse Nefrologiedagen.

De Nederlandse Nefrologiedagen is een twee-daags geaccrediteerd symposium en is bedoeld voor wetenschappers, onderzoekers, medisch specialisten, verpleegkundigen, technici, maatschappelijk werkers, diëtisten en ieder ander die werkzaam is op het terrein van de nefrologie.Het symposium heeft onder meer tot doel de integratie tussen de verschillende vakgroepen in de wereld van de nefrologie te bevorderen.

Roaring Twenties

De feestavond aansluitend aan het symposium stond in het teken van de “Roaring Twenties” en iedereen had zich prachtig uitgedost er was duidelijk te zien dat men geïnspireerd was door Charleston, Al Capone, Charlie Chaplin, tapdansen en andere kenmerken.

Op de zeer grote locatie de Koningshof in Veldhoven waar het event gehouden werd was van alles te doen. Sonny’s Inc. stond op het hoofdpodium om met de grote bezetting het dak eraf te spelen, de dansvloer stond de gehele avond vol met enthousiaste dansende feestgangers. Wij mochten in het verleden al met veel succes spelen voor deze organisatie ook deze avond was bijzonder geslaagd.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG