Nederlandse Nefrologiedagen 2015

Afterparty Nederlandse Nefrologiedagen 2015 met Sonny’s Inc.

Op 31 maart 2015 speelde Sonny’s Inc. op het gala en afterparty van de Nederlandse Nefrologiedagen 2015.
De Nederlandse Nefrologiedagen is een tweedaags interdisciplinair symposium bedoeld voor internisten, internist-nefrologen, transplantatie-nefrologen, (gepromoveerd) onderzoekers, verpleegkundig specialisten, nurse-practitioners, dialyseverpleegkundigen, maatschappelijk werkers, diëtisten, technici en iedere andere niet genoemde zorgprofessional die de nefrologie tot zijn/haar vakgebied rekent.

Het feest werd inmiddels  voor de 5e keer opgeluisterd door Sonny’s Inc. ondersteund door DJ Vince en DJ Valentijn. Wij verheugen ons altijd op dit feest omdat de sfeer altijd positief is en men echt zin heeft om lekker te genieten van de muziek, te dansen en te feesten.
Het event wordt traditiegetrouw gehouden in de Brabantzaal van Koningshof te Veldhoven. Ruim 1600 medici/onderzoekers, paramedici en technici bezochten de  Nefrologiedagen, de afterparty met Sonny’s Inc. was evenals de vorige keren geweldig.

Schermafbeelding 2015-04-09 om 15.27.13

 

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG