Nederlandse Nefrologiedagen 2011 met Latin thema

Latin American Salsa feest met Sonny’s Inc.

Feest Nederlandse Nefrologiedagen met Sonnys IncOp 29 maart 2011 speelde Sonny’s Inc. op het feest van het symposium de Nederlandse Nefrologiedagen 2011.

Dit tweedaagse geaccrediteerde symposium is bedoeld voor wetenschappers, onderzoekers, medisch specialisten, verpleegkundigen, technici, maatschappelijk werkers, dietisten en ieder ander die werkzaam is op het terrein van de nefrologie. Het symposium heeft onder meer tot doel de integratie tussen de verschillende vakgroepen in de wereld van de nefrologie te bevorderen.

Het symposium wordt altijd afgesloten met een goed feest, dit jaar stond het feest in het teken van Latin American Salsa. Vele partygangers hadden zich voor de gelegenheid in latino outfits gestoken. Er was een bijzonder goede sfeer, op de avond zelf werd nog een Salsa workshop gegeven en uiteraard speelde Sonny’s Inc. afgewisseld met DJ Ronald Steenhouwer veel latin muziek. Het was een heerlijke avond.

Audio-alert2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG