Nat feest in Giessenburg

Familie Toxopeus

Bruiloft fam Toxopeus in GiessenburgOp 10 juli 2010 speelde Sonny’s Inc. ter ere van een huwelijk in de prachtige achtertuin van de familie Toxopeus.

Het mooie en sfeervolle huis in Giessenburg was de setting voor een fantastisch huwelijsfeest. Het feest brak in één keer los en er werd flink geswingd op funky en disco repertoire.

Het was een zeer warme zomeravond met temperaturen rond de dertig graden en we werden plotseling verrast door een ongelooflijke stortbui. Onze technici moesten alle zeilen bijzetten, want door de enorme regenval moest de opstelling van de lichttafel en mixtafel verplaatst worden, het regende letterlijk binnen.

Uiteindelijk klapte ook de stroom eruit en zaten wij en de hele locatie zonder stroom. Het was op een gegeven moment aardedonker maar de gasten lieten zich niet weerhouden en er werd zonder muziek en licht uit volle borst gezongen. “Hava nagila hava” klonk het in de tent. Na een half uur was alles weer onder contole en konden wij de avond naar een hoogtpunt brengen. Iedereen was dol enthousiast en lyrisch over de geweldige avond.

Audio-alert2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG