MUZIEK PERSONEELSFEEST

VIER HET FEEST MET SONNY'S INC.

Bent u op zoek naar heerlijke muziek op uw personeelsfeest? Sonny’s Inc. zorgt voor de gepaste muziek op uw feest, borrel, event of jubileum. Van stijlvolle jazz muziek tot hedendaagse swingende muziek en danceclassics.

Muziek personeelsfeest

“Muziek personeelsfeest” zijn woorden die ons als muziek in de oren klinken. Wij zijn Dé entertainmentband Sonny’s Inc. die van elk personeelsfeest een happening maakt waar nog lang over gesproken wordt.

Zeer divers repertoire van Frank Sinatra tot Armin van Buuren

Ruim 20 jaar speelt onze entertainmentband op de meest uiteenlopende personeelsfeesten: nationaal en internationaal. Het repertoire van Sonny’s Inc is zeer groot en zo zijn wij in staat om op elke situatie in te spelen.

Het dak eraf is ons motto. Vele personeelsfeesten mochten wij opluisteren, wij zijn professionals op het gebied van live entertainment. Al meer dan 20 jaar still going strong. Ons repertoire is zeer divers en wij spelen verschillende stijlen met altijd weer het feest der herkenning en gezelligheid.

Sonny’s Inc. bekend om het grote dansrepertoire

Onze missie is om de samenhang in het bedrijf verder te stimuleren en dat tot uiting te laten komen op de dansvloer. Sonny’s Inc. staat bekend om het grote dansrepertoire, heftige discosongs tot super swingende latino songs en lekkere meezingers die het echte “wij gevoel” teweegbrengen met altijd weer het feest der herkenning.

 

Ons repertoire

Compleet en ‘op maat’ zijn sleutelwoorden in de muzikale presentatie die Sonny’s Inc. op de bühne brengt. Met een keur aan veelzijdige muziekgenres zoals latin, pop, soul, funk, r&b, jazzy en Nederlandstalig. Maar altijd herkenbaar!

In ons repertoire vindt u onder meer nummers van: Al Jareau, Lionel Richie, Earth Wind & Fire, James Brown, Stevie Wonder, Seal, Robbie Williams, The Doodle Brothers, Marco Borsato en vele andere artiesten. Bovendien spelen wij enkele schitterende zelf gearrangeerde medleys van o.a. Michael Jackson, Kool & the Gang, Earth Wind & Fire en moderne dance medleys.

Als klap op de vuurpijl hebben wij een fantastisch latijns-amerikaans blok waarbij u beslist niet stil kan blijven staan. Nummers die u onder andere kunt verwachten zijn: Balada Boa, Ai se eu te pego, Silencio, la Camisa Negra, Suavemente, Oye mi canto, Sopa de caracol, Conga, living la vida loca, enz. enz.

meer informatie

Diverse formaties

Onze formaties varieren van 5 tot 17 personen en zijn afhankelijk van uw wensen en het soort evenement.

Sonny's Inc. wordt veelvuldig geboekt in haar oorspronkelijke bezetting met zang, gitaar, bas, drums, piano, trompet en sax. Maar de band wordt ook regelmatig uitgebreid met extra blazers, percussie, backing vocals en technische faciliteiten als video en lichtshow.

Bekijk alle formaties

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG