LUTE RESTAURANT EN EVENEMENTENLOCATIE

Gedreven door nieuwsgierigheid en geleid door zintuigen en intuïtie, bouwden eigenaren Peter & Marieke Lute een historische buskruitfabriek om tot unieke locatie

Toprestaurant en trouwlocatie

Eind 2002 zijn zij gestart met het realiseren van een droom, een eigen restaurant in Amstelveen (Ouderkerk a/d Amstel). Na 15 jaar ervaring te hebben opgedaan in verschillende hotels en restaurants, van succesvolle brasserie tot sterrenzaak, was het tijd voor een eigen plek.

Authenticiteit is de aantrekkingskracht waarbij zij bij het zien van deze plek hun inlevingsvermogen en creativiteit konden bundelen tot wat het nu is. Niet geleid door trends maar juist door gevoel creëerden zij een eigen stijl. Met als centraal uitgangspunt dat hun vrienden zich net als hun gasten hier thuis voelen, precies op de manier zo als zij zelf ook het liefst genieten.

Samen met architect Winy Maas van MVRDV en interieur architecte Eline Strijkers bouwden Peter & Marieke aan een restaurant dat precies bij hun identiteit past. Authentiek, stijlvol, toegankelijk en warm.

Meer info Website Lute

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG