LIVE MUZIEK VOOR BRUILOFT

HUWELIJKSFEEST MET SONNY'S INC.

Bent u op zoek naar heerlijke muziek op uw feest omdat u gaat trouwen, 12,5 jaar of 25 jaar getrouwd bent en het heuglijke feit niet ongemerkt voorbij wil laten gaan? Sonny’s Inc. zorgt voor de gepaste muziek op uw feest, borrel, event of jubileum. Van stijlvolle jazz muziek tot hedendaagse swingende muziek en danceclassics.

Live muziek voor Bruiloft

Zoekt u een steengoede live band op uw bruiloft met herkenbare muziek? Live muziek op uw bruiloft met goede entertainers is zeer belangrijk. Het zijn de elementen die het langst herinnert worden.

Probeert u zich uw laatste feest eens te herinneren. Was het 6 maanden geleden? Een jaar? Weet u nog wat u gegeten heeft of hoe geweldig de bloemen waren? Waarschijnlijk niet, maar de herinnering die blijft bestaan is of u het naar uw zin heeft gehad? Of u de hele avond gedanst heeft? Of de live-muziek goed was? Over het algemeen blijft de muziek u het meeste bij. Live entertainment laat als het goed is een onvergetelijke indruk achter!
Sonny’s Inc. voelt zich verantwoordelijk dat ook uw gasten zich uw feest nog lang blijven heugen ! Wij spelen met heel veel plezier op uw bruiloft en wij voelen ons verantwoordelijk voor het welslagen van uw speciale dag.
Onze muziek op uw bruiloft zal voornamelijk bestaan uit herkenbare dansmuziek en meezingers.
De stijlen die wij spelen: Disco, Dance, Soul, Latin, Pop, Jazz, Nederlandstalig. Kijkt u eens op onze uitgebreide website daar treft u verschillende impressies en mooie video’s om een goed beeld te krijgen van Sonny’s Inc. Dé Live muziek voor uw bruiloft!
Huwelijksfeest prins Maurits en Marilene met Sonny's Inc.Ruim 24 jaar verzorgen wij optredens in binnen- en buitenland. Het is voor ons onmogelijk een complete weergave te geven van alle opdrachtgevers waarvoor wij hebben mogen spelen. Als belangrijkste referentie noemen wij natuurlijk graag het Koninklijk huwelijksfeest van Prins Maurits en Prinses Marilène op 30 mei 1998 in het Loo te Apeldoorn.Bedankje-prins-Maurits-en-Marilene-1024x4362

Ons repertoire

Compleet en ‘op maat’ zijn sleutelwoorden in de muzikale presentatie die Sonny’s Inc. op de bühne brengt. Met een keur aan veelzijdige muziekgenres zoals latin, pop, soul, funk, r&b, jazzy en Nederlandstalig. Maar altijd herkenbaar!

In ons repertoire vindt u onder meer nummers van: Al Jareau, Lionel Richie, Earth Wind & Fire, James Brown, Stevie Wonder, Seal, Robbie Williams, The Doodle Brothers, Marco Borsato en vele andere artiesten. Bovendien spelen wij enkele schitterende zelf gearrangeerde medleys van o.a. Michael Jackson, Kool & the Gang, Earth Wind & Fire en moderne dance medleys.

Als klap op de vuurpijl hebben wij een fantastisch latijns-amerikaans blok waarbij u beslist niet stil kan blijven staan. Nummers die u onder andere kunt verwachten zijn: Balada Boa, Ai se eu te pego, Silencio, la Camisa Negra, Suavemente, Oye mi canto, Sopa de caracol, Conga, living la vida loca, enz. enz.

meer informatie

Diverse formaties

Onze formaties varieren van 5 tot 17 personen en zijn afhankelijk van uw wensen en het soort evenement.

Sonny's Inc. wordt veelvuldig geboekt in haar oorspronkelijke bezetting met zang, gitaar, bas, drums, piano, trompet en sax. Maar de band wordt ook regelmatig uitgebreid met extra blazers, percussie, backing vocals en technische faciliteiten als video en lichtshow.

Bekijk alle formaties

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG