Lifestyle programma in Brabant

Cor op zondag

Op zaterdagmorgen 18 maart ging ik richting Dorst in Brabant om Cor Bloks te ontmoeten met zijn TV produktie team. Ik was uitgenodigd voor een interview en tevens de song Wawakilele te brengen. Van het optreden werd ter plekke een leuke clip gemaakt. Het programma waar het interview en de clip wordt uitgezonden heet Cor op Zondag.

coropzondagCor maakt contact met de kijkers van het zakelijke lifestyle programma in Brabant. Al vele jaren is Cor op Zondag het best bekeken zondagochtendprogramma in Brabant. Het praktijkgerichte programma heeft een breed informatief karakter en volgt de laatste ontwikkelingen in Brabant op de voet.

Cor op Zondag presenteert de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van mode, haartrends en culinaire hoogtepunten. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan ondernemend Brabant en bekende Nederlanders. Cases, achtergrondartikelen, interviews en het allerlaatste nieuws houden de kijker up-to-date.

Cor op Zondag is op Zondag om 11.00 en 21.00 uur te zien, en wordt maandag herhaald om 11.00 en 21.00 uur .

Het interview zal op 02 April worden uitgezonden

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG