Lekker Laren 2014

Lekker Laren 2014 opening met Sonny’s Inc. Bigband Croonernight

Op donderdag 28 augustus 2014 speelde Sonny’s Inc. op het eigen georganiseerde event Lekker Laren. Het event dat ooit begon als Sonny’s Inc. op de Brink en later Live in Laren is inmiddels uitgegroeid tot een muziek/culinair evenement met een grote bekendheid in het Gooi maar ook ver daarbuiten.

Het event duurde 4 dagen en de opening werd door Sonny’s Inc. Bigband in stijl gedaan. Alle klassiekers (Croonersongs) passeerden de revue en de mensen genoten van het feest der herkenning. Het was ook een prettige manier om de bezoekers kennis te laten maken met het andere “geluid” van Sonny’s Inc., de geweldige showdanseressen van Monira Mackintosh die werden toegevoegd completeerden het geheel. Zo was de eerste dag van Lekker Laren met veel Bourgondische bezoekers perfect geslaagd . De vele leuke reacties zijn ook te vinden op de volgende Facebookpagina 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG