Swinging and singing op Landgoed den Vossenbosch

Sonny’s Inc. met vette soulsongs uit Edsilia’s theaterprogramma Sweet Soul Music

Op 10 september 2016 speelde Sonny’s inc. op het grote buitenevent van Landgoed den Vossenbosch te Wierden. Op het prachtige landgoed was een fraai podium geplaatst met rondom bedoeïnententen met loungebanken en sfeerverlichting, dit leverde al bij binnenkomst een mooi plaatje op. Sonny’s Inc. en Edsilia Rombley waren het hoofdprogramma.

Het thema op de zwoele zomerse septemberavond avond  was swinging and singing. Sonny’s Inc. speelde voornamelijk partymuziek, tijdens het showblok van Edsilia speelden we vette soulsongs uit Edsilia’s theaterprogramma Sweet Soul Music.

De feestgangers genoten enorm van het goed georganiseerde openluchtconcert. Wij vonden  het een super geslaagd feest en verklappen alvast dat wij volgend jaar weer van de partij zijn op het prachtige landgoed.
Kijk voor de aardigheid eens even op de website van Landgoed den Vossenbosch echt een aanrader voor de grotere evenementen.  http://landgoeddenvossenbosch.nl/

landgoed-vossenbosch-met-sonnys-inc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG